Mini me pt. 4 - стените

28.06.2013

Рязането и реденето на каменна вата по без маскировка води до неконтролируемо съдиращо кашляне цяла нощ, от което буквално ти се ебава майката, но както вече беше установено, който е прост, си е прост.

    

Кратко замисляне по въпроса и решаване, че ако продължавам в същия дух, помещението ще е неизползваемо и всуе се морите, доведе до бърза визита до железарията за дихателни маски и до паркетчиите за ролка подложка за ламинат, която да задържа поне малко гадните частици каменна вата на мястото им.

    

Което пък доведе до основната атракция в шоуто - весело защракване на плат за партенки с най-евтиния такер от Лидл върху пълната вече с мат'рял дървения.

    

Въпреки усиленото бръмчене със зеге и натрупване на планини от трици, планираното за файнъл тъч обкантване май не успя да създаде търсения естетически ефект, но с евтини и криви дъски - толкова. А и на тях все пак ще се хванат контакти, лампи и ключ.

   

Поредните часове изгърбване и финансови количества се натрупват в черната дупка, а резултатът продължава да е все така неясен, но ще видим.

Average: 3.2 (13 votes)

Коментирай