Mini me pt. 3 - кабелякът

28.06.2013

Съществува известно морално удовлетворение, когато въпреки изкушението, човек не се поддаде на старата соц традиция за подмолно прикачване към "общия" ток. Или най-малкото показва, че е едно ниво над аграрните си съседи.

След почти археологическото откриване на отдавна забравена тръба за кабел, пътуваща от моя етаж към покрива с междинна спирка именно в таванската стая, успях да изтегля мостов кабел от специално сложения в таблото вкъщи нов бушон до горе, щастливо омазан в черни сажди и веро.

Няколко дена чертаене на взаимообезсмислящи се схеми и няколко тона псувни по-късно успях да измисля ел. инсталация, нарушаваща почти всички правила в областта, но пък (надявам се) вършеща работа.

Фотки здесь:

Оптимистично фигурира и кабел за климатик, какъвто уви не е включен и в най-мечтателните финансови разчети за близкия половин век, но знае ли човек.

Междувременно ловко застопорих стенната конструкция чрез подпъхване на гумени подложки зад летвите, като това е единственият контакт на конструкцията със старите стени.

Average: 3.6 (7 votes)

Comments

Кажи само, че си премахнал видиите, с които си закрепил кабела (виждат се на 6-тата снимка), че се притесних.

Коментирай